Jumaat, Mac 01, 2013

EDISI ABBY BANGANG ABADI !! PERTEMPURAN DI LAHAD DATU, ABBY ABADI SALAHKAN KERAJAAN ??Abby Abadi yang terkenal suka membuat kenyataan bodoh, hari ini sekali lagi menunjukkan kebangangannya bila menyatakan pertempuran yang berlaku di Lahad Datu adalah angkara UMNO / BN .

Didalam tweeternya, Abby menyebut, .. " Yang membuat kenyataan ini adalah saudara tentera yang bertugas di Lahad Datu. Mereka tak sanggup lagi mendengar ada nyawa terkorban kerana kerajaan UMNO / BN. Tak berbaloi " ..

Abby sepatutnya mengajak orang ramai sama-sama mendoakan kesejahteraan dan memohon kepada Allah untuk keselamatan para anggota keselamatan  negara kita.

Tak hairan THE FLYING KICK menyelar Abby sama seperti pelacur. Kerana kenyataan Abby yang menyokong kata-kata Tian Chua yang menyatakan, pertempuran di Lahad Datu hanyalah sandiwara UMNO / BN .

Al-Fatihah untuk mangsa .. Dan takziah buat keluarga mangsa ..

Psssttt: Tak tahu la nak kata apa pasal Abby ni .. Ingatkan nak mencari Redha Allah .. tapi nampaknya Abby semakin sesat dan berada dalam kegelapan. Elok rasanya Si Abby ni kahwin cepat-cepat dari dia dok meroyan siang malam tak tentu arah ..

Tiada ulasan: